top of page

zo 26 mrt

|

Den Eyck

Kempentour 2023

2de editie van Kempentour. De meest complete GT-rally doorheen de Kempen. De perfecte combinatie van een prachtige omgeving, uitdagende wegen, topcatering en networking.

Inschrijvingen zijn volzet
Andere evenementen bekijken
Kempentour 2023
Kempentour 2023

Tijd en locatie

26 mrt 08:15 – 22:00

Den Eyck, Houtum 39, 2460 Kasterlee, België

Over het evenement

Op 26 maart 2023 ontvangen we u in Den Eyck in Kasterlee voor de 2de editie van Kempentour. Na een uitgebreid ontbijt (warm en koud), verkent u de leukste wegen van de Kempen en omstreken aan de hand van een roadbook of GPX-bestand. Halfweg voorzien we een pauze op voorlopig nog een geheime locatie waar u kunt genieten van een lunch te midden van een selectie exclusieve wagens. We sluiten de rally af met een aperitief, een heerlijk walking dinner en networking.

Kempentour

Net als bij onze succesvolle voorgaande editie zijn start en aankomst van de rit in de Kempen. We hebben de feedback van onze deelnemers bij de vorige editie ter harte genomen en hebben er daarom voor gekozen om ook de wegen van Limburgse Kempen tot tegen de Nederlandse grens te verkennen. Op die manier bevat de rit voor ieder wat wils. U zal ten volle kunnen genieten van een gevarieerd parcours dat de capaciteiten van uw favoriete GT op de proef stelt.

U wordt tijdens de route (± 300km) begeleid door een roadbook op basis van het klassieke bolletje/pijltje-systeem of een GPX-bestand. Na een geslaagde rit keren we terug naar de startlocatie in Kasterlee. Een zeer mooie en private locatie waar u rustig kunt nagenieten van de dag.

Wat u mag verwachten

 • Goodiebag
 • Rallysticker
 • Roadbook & GPX
 • Mooie rit doorheen de Kempen en omstreken (± 300 km)
 • Foto's van uw wagen
 • Aftermovie
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Lunch op locatie
 • Aperitief
 • Walking dinner

*CATERING ALL-INCLUSIVE FORMULE* (geldt voor ontbijt, middagmaal, aperitief en walking dinner)

Walking dinner

Het walking dinner waarmee we de rally afsluiten, is de kers op de taart. U mag zich verwachten aan een aperitief terwijl u rustig kan napraten met andere deelnemers, vrienden en nieuwe kennissen. Het netwerken begint hier alvast. Aansluitend serveren we het walking dinner. U krijgt 2 voorgerechten, een tussengerecht, 2 hoofdgerechten en een dessert om af te sluiten. U kunt ook kiezen voor een vegetarisch alternatief. Gelieve dit te vermelden in de opmerking bij uw inschrijving. Alles wordt geserveerd aan hoge tafels om een dynamische sfeer te creëren in het teken van networking. Na het walking dinner blijft u nog rustig even napraten. U hoeft nergens rekening mee te houden want we hanteren een all-inclusive formule tot 22u.

Prijs: €299,30 per wagen met 2 intzittenden (Incl. btw, Incl. servicekosten ticket)

*Elke deelnemer ontvangt een factuur met betrekking tot dit netwerkevenement.*

UITVERKOCHT

Reservelijst

De tickets voor Kempentour 2023 zijn helaas volledig uitverkocht. Gelukkig is er nog een manier om erbij te zijn. U kunt zich onderaan inschrijven op de reservelijst. Als er nog tickets bechikbaar worden, kennen we deze toe aan de deelnemers op de reservelijst.

Als u vragen heeft over de registratie voor de reservelijst, neem dan gerust contact op via info@drsevents.be of via een van de onderstaande nummers.

Rune Mariën:  +32 491 55 65 14

Jarne Heylen:  +32 456 56 34 81

Opgelet: Een plaats op de reservelijst is geen garantie om deel te kunnen nemen aan het evenement.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • KMPNTR2023 - Reservelijst

  € 0,00

  Via dit ticket kan u zich inschrijven op de reservelijst van Kempentour 2023.

  € 0,00

  0

  € 0,00

 • KMPNTR2023 - Ticket Driver

  € 160,00

  btw inbegrepen

  +€ 4,00 servicekosten

  All-inclusive ticket.

  € 160,00

  btw inbegrepen

  +€ 4,00 servicekosten

  Verkoop geëindigd op

 • KMPNTR2023 - Ticket Co-Driver

  € 132,00

  btw inbegrepen

  +€ 3,30 servicekosten

  All-inclusive ticket.

  € 132,00

  btw inbegrepen

  +€ 3,30 servicekosten

  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page