top of page
1.png

Evenementen op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke evenementen, met een focus op rally's voor auto's. Ons team is enthousiast over alles wat met auto's te maken heeft en we weten precies hoe we een onvergetelijke rally kunnen organiseren. Van het plannen van de route tot het aanvragen van vergunningen en het verzorgen van de volledige catering, wij zorgen ervoor dat elk aspect tot in de puntjes wordt geregeld.

  • Facebook
  • Instagram

Flexibiliteit en professionaliteit voor unieke ervaringen

Onze dienstverlening is volledig gericht op het organiseren van op maat gemaakte evenementen. Wij begrijpen dat elke gelegenheid uniek is en daarom bieden wij flexibele en aanpasbare oplossingen aan. Onze diensten zijn zeer veelzijdig en kunnen aangepast worden aan uw specifieke eisen.

DRS is gespecialiseerd in het ontwerpen van routes, inclusief het maken van een roadbook, zo kunnen wij u ondersteunen bij het creëren van een route die perfect aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om een privé rally speciaal voor uw bedrijf of een openbare rally voor een groot publiek, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

 

Daarnaast bieden wij ook volledige organisatie van evenementen aan, van voorbereiding tot uitvoering, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw evenement. Onze professionele aanpak garandeert een geslaagd evenement voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.

 

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

AANKONDIGING WAGENS KEMPENTOUR 2023 STORY (1).png

Contact

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van samenwerking te bespreken.

bottom of page