top of page

PURE ROADBOOK

CUSTOM ROADBOOKS OP AANVRAAG

Pure Roadbook ontleent zijn naam aan onze overtuiging dat het navigeren met een roadbook zonder aanvullende technologie naadloos moet verlopen, hoewel we de bijbehorende GPX-bestanden wel beschikbaar stellen. Puur kunnen vertrouwen op ons signature roadbook dat is opgebouwd met het 'bolletje pijl'-principe. Deze kwaliteit waarborgen wij door een uitvoerige voorbereiding, waarvan u volledig wordt ontzorgd. Uw rijavontuur wordt onze prioriteit en we zorgen ervoor dat u zich kan concentreren op wat echt telt: de pure beleving van het rijden.

Start 'Pure Roadbook'
De opstart van Pure Roadbook vloeit voort uit lovende commentaren van deelnemers en spontane aanvragen door derden die roadbooks op maat willen voor hun eigen event zijnde privé, professionele cartour organisatoren of bedrijven. De overweldigende feedback over onze ritten, route en signature roadbook brengt ons veel trots en deed ons het belletje rinkelen om dit open te trekken naar geïnteresseerde partijen die niet gewoon een rit willen, maar een professioneel georganiseerde route. De ervaring van rijden op roadbook moet perfectie benaderen en dat is ons doel.

Proces

Pure Roadbook proces

1.jpg

Aanvraag tot kennismaking

4.jpg

Aanpassingen doorvoeren

7.jpg

3e keer rijden op roadbook

2.jpg

1e schets van de route

5.jpg

2e keer de route rijden

8.jpg

Aanpassingen doorvoeren

3.jpg

1e keer de route rijden

6.jpg

Aanpassingen doorvoeren

9.jpg

Roadbook finaliseren

We inspecteren de route een week voor het evenement voor een laatste keer, om eventuele hindernissen te verwijderen en een soepele ervaring te waarborgen. Ruim 24 uur vooraf ontvangt u de hoogwaardige roadbooks, beschikbaar gesteld door onze drukpartner.

Evenementen georganiseerd door Pure Roadbook zijn altijd top. Zowel de route als de roadbook!

Ruben

Contact

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending! Wij komen binnen de 48u op uw aanvraag terug.

DRS EVENTS

Haanven 7

2431 Laakdal

België

BTW: BE 0803.361.423

Meld je aan voor exclusieve updates.

Bedankt voor het inzenden! - DRS Events

T. +32 491 55 65 14

Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden

bottom of page