top of page

ONTDEK KM CAR CARE

KM-Car-Care-01-scaled.jpg

KM Car Care

Stap binnen in een wereld van autopassie en totaalervaringen! DRS Events is enthousiast over onze langdurige samenwerking met KM Car Care!

HIGH END DETAILING

Detailing is dus meer dan een auto wassen, voor het eindresultaat zal de detailer tot het uiterste gaan om een zo perfect mogelijke wagen af te leveren. 

STEENSLAGFOLIE (PPF)

Steenslagfolie, Paint Protection Film of kort PPF aanbrengen is een nauwkeurig werk. Bij KM Car Care wordt dit met uitermate precisie uitgevoerd. PPF zal bescherming bieden tegen: steenslag, grind, krassen, insecten, zuren, zouten, etc

INTERIEUR REINIGING

Kom vrijblijvend langs bij KM Car Care en dan bekijken en bespreken jullie samen de mogelijke behandelingen en de gewenste resultaten. Geniet meer van je (schoon) interieur!

CAR WRAPPING

Car Wrapping is een erg precies werk. Als dit juist en nauwkeurig wordt uitgevoerd, zoals bij KM Car Care, dan kan deze velen jaren mee en blijft deze steeds subliem. Voor de perfecte car wrap gaan ze bij KM Car Care tot het uiterste!

CERAMISCHE COATINGS

Je wagen beschermen en langer mooi houden? Dan is een ceramische coating plaatsen dé oplossing. Dit is en precies werk en vereist de juiste know-how die bij KM Car Care zorgvuldig wordt toegepast.

ANDERE DIENSTEN

KM Car Care is jouw alles-in-één bestemming voor alles wat jouw geliefde auto nodig heeft. Of het nu gaat om kleine carrosserieherstellingen of het blinderen van ramen, KM Car Care beschikt over de specialisten die je zoekt.

KRIJG 10% KORTING

Wat de klanten van KM Car Care zeggen

KM-Car-Care-PGT301-scaled.jpg

Patrick De Vylder

Auto heb ik in ppf laten zetten en ceramics + interieur coating. Firma met een top service inclusief gesloten transport. Vergelijking met andere firma die heel aanwezig en populair is op sociale media rond ppf (waar ik een andere wagen heb laten ppf’en) is opmerkelijk.

Voor mij geen ppf pre-cuts meer en ik zou aan iedereen km care aanraden.
bottom of page