top of page
Kil Media DRS POA Full-49 (1)_edited.jpg

GOLD PARTNER

In de wereld van DRS Events draait het niet alleen om het creëren van onvergetelijke ervaringen; het gaat ook om het bieden van uitzonderlijke kansen voor uw onderneming. Met ons Gold Partnership programma krijgt uw bedrijf een prominente plek in ons zorgvuldig samengestelde Roadbook.

Uw aanwezigheid in ons Roadbook is niet zomaar een vermelding - het is een pagina dat speciaal ontworpen is om vonken te laten overslaan voor uw bedrijf. Wij begrijpen dat het niet gaat om gewoon 'gezien worden', maar om gezien worden door de juiste mensen. Ons Roadbook bereikt een selecte groep van auto- en luxeliefhebbers, waardoor uw bedrijf in de kijker staat bij een hoogwaardig en relevant publiek.

Fiscale Voordelen van Partnerschap

Als een Gold Partner bij DRS Events, profiteert u niet alleen van verhoogde zichtbaarheid, maar mogelijk ook van fiscale voordelen. Sponsoringen via uw bedrijf kunnen in aanmerking komen voor bepaalde financiële voordelen. Wilt u meer weten over hoe deze samenwerking uw onderneming fiscaal kan bevoordelen? Wij nodigen u uit om ons te contacteren voor meer informatie. Vul gewoon de contactpagina op onze website in, en een van onze teamleden zal spoedig al uw vragen beantwoorden.

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page