top of page
Kil Media DRS POA Full-49 (1)_edited.jpg

DIAMOND PARTNER

Bij DRS Events biedt het Diamond Partnership een schat aan exclusieve marketingmogelijkheden, speciaal ontworpen voor bedrijven die streven naar buitengewone zichtbaarheid en connectie met een exclusief publiek. Als Diamond Eventpartner bent u niet alleen partner in naam; u bent een integraal onderdeel van ons succes.

Uitgebreide Zichtbaarheid Uw bedrijf zal genieten van zowel periodieke als continue zichtbaarheid door middel van onze uitgebreide digitale marketingcampagnes. Dit zorgt voor een constante aanwezigheid van uw merk in de gedachten van ons hoogwaardige publiek.

Prominente Plaatsing in Roadbook

Als onderdeel van dit partnership, krijgt u een volledige pagina in ons zorgvuldig samengestelde Roadbook. Deze pagina is een perfecte manier om op te vallen en een blijvende indruk te maken bij ons exclusieve publiek. Daarnaast wordt uw logo prominent weergegeven op zowel de cover van het Roadbook als op onze tourposter, waardoor uw merk extra opvalt.

E-mail Communicatie

We erkennen het belang van directe communicatie; daarom wordt uw logo en merknaam opgenomen in alle e-mailcommunicatie gerelateerd aan het event, wat zorgt voor een consistente merkherkenning.

Deelnemen aan het Event

Misschien wel het meest waardevolle aspect van het Diamond Partnership is de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan het event. Deze directe betrokkenheid biedt een unieke kans om te netwerken en uw bedrijf te presenteren aan een gerichte en geïnteresseerde groep.

Fiscale Voordelen

Het worden van een Diamond Partner bij DRS Events biedt niet alleen marketingvoordelen; het kan ook fiscale voordelen met zich meebrengen. Sponsoringen door uw bedrijf kunnen in aanmerking komen voor bepaalde financiële voordelen. Voor meer gedetailleerde informatie over deze voordelen en hoe ze van toepassing kunnen zijn op uw bedrijf, nodigen we u uit om de contactpagina op onze website in te vullen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het maximaliseren van uw investering.

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page