top of page

Port Of Antwerp 2023

Op 9 september 2023 vond de Port of Antwerp Rally plaats, een evenement dat autoliefhebbers en avonturiers samenbracht voor een onvergetelijke dag vol rijplezier, culinaire verrassingen en unieke ervaringen. De rally, exclusief voor sportwagens en supercars, begon en eindigde bij de charmante Bebronna in Antwerpen, een unieke locatie in het hart van de Antwerpse haven.

Een Start met Stijl

De dag begon met een uitgebreid ontbijt bij Bebronna, waarna de deelnemers zich opmaakten voor een tocht van 300 km. De route leidde door de pittoreske wegen van Zeeuws-Vlaanderen tot Zeeland, met adembenemende uitzichten en een gevarieerd parcours dat ideaal was voor het genieten van de capaciteiten van hun sportwagens.

Culinaire Hoogtepunten

Onderweg Halverwege de route werden de deelnemers verrast met een exclusieve tussenstop op een speciale locatie, waar een verfijnde 3-gangenlunch hun smaakpapillen verwende. Na het vervolgen van hun rit wachtte hen een aperitief met culinaire hapjes bij hun terugkeer in de haven.

Netwerken en Afsluiting met een Helikoptervlucht

De rally eindigde met een netwerkmoment tijdens het aperitief, waar deelnemers hun ervaringen van de dag konden delen. Voor de avontuurlijke zielen was er een extra optie: een spectaculaire helikoptervlucht boven de haven van Antwerpen. Deze vlucht bood een unieke kijk op de stad en de haven, en was een spannende manier om een geweldige dag af te sluiten.

Toegankelijkheid en Exclusiviteit

De Port of Antwerp Rally, aangedreven door Moneytron, stond open voor een select aantal voertuigen die voldeden aan bepaalde criteria. Voor degenen die twijfelden over de toelating van hun wagen, was er de mogelijkheid om per e-mail navraag te doen.

Een All-Inclusive Ervaring

Deelnemers genoten van een all-inclusive ervaring, waarbij ontbijt, lunch en aperitief allemaal inbegrepen waren. Dit zorgde voor een zorgeloze dag waarin men zich volledig kon concentreren op het genieten van de rit en de unieke ervaringen die de Port of Antwerp Rally bood.

De Port of Antwerp Rally was meer dan alleen een autorit; het was een dag gevuld met passie, plezier, en onvergetelijke momenten, die zowel de geest als de smaakpapillen verheugde.

bottom of page