top of page
Kil Media DRS POA Full-49 (1)_edited.jpg

PLATINUM PARTNER

Sponsordeelname

Deze sponsoroptie biedt een unieke kans voor de echte autoliefhebbers en kenners van luxe en netwerken, die graag een stap verder gaan dan alleen deelnemen. Als sponsor transformeert u van een deelnemer naar een gewaardeerde partner, waarbij u een sleutelrol speelt in het realiseren van onze gemeenschappelijke doelen.

Het is niet zomaar een sponsoring; het is een statement. Uw genereuze bijdrage krijgt een schitterend podium in ons roadbook, uitgelicht op een elegant vormgegeven A4-pagina die uw bedrijf op een unieke en stijlvolle manier presenteert. Dit is uw kans om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij een exclusief publiek.

Maar dat is nog niet alles. Naast de aanzienlijke zichtbaarheid en erkenning, zijn er nog talrijke andere boeiende voordelen verbonden aan deze sponsormogelijkheid. Dit is uw moment om deel uit te maken van iets bijzonders, om deel uit te maken van de Rumble GT ervaring, op een manier die verder gaat dan u ooit voor mogelijk hield.

Sponsordeelnemer1.jpg
RumbleTour2024_edited.png

Inhoud

Het 'Platinum Partner'-pakket ontworpen voor onze ‘RUMBLE GT’s’ 2024 biedt een combinatie van deelnamevoordelen, promotionele kansen, fiscale incentives, en steun aan een goed doel. Dit pakket is opgesteld om zowel een unieke ervaring te bieden als zakelijke en maatschappelijke waarden te vertegenwoordigen.

Dit jaar is DRS Events trots om samen te werken met het Olivia Fund, een organisatie die zich inzet voor onderzoek naar kinderkanker.

Als onderdeel van Rumble GT Kempen 2024 bieden we u de mogelijkheid om het Olivia Fund te ondersteunen.

Voor meer informatie over dit belangrijke werk, bezoek https://www.olivia.be/wat-doen-we/.

 

Platinum Partner Pakket

 • Kosten: €1000 (inclusief btw)

 • Inbegrepen:

  • Deelname voor 2 personen, 1 wagen aan Rumble GT Kempen 2024.

  • Extra's zoals een fles champagne bij de receptie aan het einde van de rit.

  • Na afloop van de rit een mooie poster van uw wagen van een professionele 'rolling shot' foto genomen op de dag zelf, deze sturen wij per post op.

  • Vermelding als Platinum Partner op onze website.

  • Een A4 kleurendruk pagina in het Roadbook, speciaal ontworpen om uw bedrijf uit te lichten.

 • Fiscale Voordelen:

  • Mogelijkheid tot fiscale aftrek van de sponsorkosten.

  • Alle benodigde documentatie voor correcte verwerking in uw boekhouding wordt verstrekt.

‘Platinum Partner’-status verkrijgen

Registreer nu voor een van onze exclusieve 'RUMBLE GT's' en kies voor een unieke ervaring met een sponsordeelname. Geef tijdens uw inschrijving aan dat u voor deze bijzondere optie kiest. Binnen 48 uur na uw inschrijving nemen wij contact met u op om alles in detail te bespreken en om de benodigde informatie te verzamelen voor het samenstellen van uw gepersonaliseerde A4-pagina in ons kenmerkende roadbook.

Heeft u interesse om deze sponsorformule uit te breiden naar meerdere van onze prestigieuze auto-evenementen? Laat het ons weten! Wij staan klaar om met u in gesprek te gaan en een op maat gemaakte oplossing te vinden die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Dit is uw kans om deel uit te maken van een unieke ervaring die verder gaat dan alleen maar deelnemen. Wees niet alleen een deelnemer, maar een prominente partner in onze RUMBLE GT-community.

Andere ambities?

Verkiest u liever zelf niet deel te nemen maar uitsluitend in ons signature roadbook vertegenwoordigd te worden? Verhoog dan de zichtbaarheid van je bedrijf bij de juiste doelgroep met ons speciaal samengestelde ‘Gold Partner’-pakket en creëer zo unieke kansen en ervaringen.

Creëert u liever samen met ons een complete ervaring rond uw onderneming? Bekijk dan ons ‘Diamond Partner’-pakket en wij ontwerpen samen een uitwerking die omvat wordt in een digitale representatie en een innovatieve aanwezigheid op onze tours.

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page