top of page

Kempentour 2022

Op 27 maart kwamen enthousiaste deelnemers samen voor een onvergetelijke start van onze Kempentour bij het schilderachtige 'Kasteel Meerlaer' in Vorst. De dag begon met een heerlijk ontbijt op deze prachtige locatie, waarbij de deelnemers zich konden voorbereiden op de spannende rit die voor hen lag.

De tour leidde ons door schilderachtige landschappen naar het hart van Turnhout, waar een smakelijke lunch wachtte in het bruisende centrum. Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de indrukwekkende parade van 75 sportwagens, een schitterend gezicht dat zeker in het geheugen van iedereen gegrift zal blijven.

De magistrale aankomst bij het Kasteel van Meerlaer vormde het perfecte decor voor het einde van onze tocht. Het kasteel, omgeven door zijn natuurlijke schoonheid, was de ideale locatie om de dag af te sluiten. De deelnemers genoten 's avonds van een heerlijk pastabuffet binnen de historische muren van het kasteel, waar verhalen werden gedeeld en nieuwe vriendschappen werden gesmeed.

Deze dag stond niet alleen in het teken van de liefde voor auto's, maar ook van het samenbrengen van mensen met een gedeelde passie. De Kempentour bewees opnieuw dat het meer is dan alleen een autorit; het is een ervaring die mensen verbindt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

bottom of page