top of page

Kempentour 2023

Op 26 maart 2023 kwamen autoliefhebbers en avonturiers samen voor de tweede editie van de Kempentour, een evenement dat bekend staat als de meest complete GT-rally doorheen de Kempen. Dit jaar, gestart vanuit Den Eyck in Kasterlee, overtrof de tour alle verwachtingen door een perfecte combinatie van prachtige omgevingen, uitdagende wegen, topcatering en uitstekende netwerkmogelijkheden.

Een Start met Stijl

De dag begon met een uitgebreid en luxe ontbijt, zowel warm als koud, waarna de deelnemers vertrokken om de mooiste wegen van de Kempen en omstreken te verkennen. Dit deden zij aan de hand van een klassiek bolletje/pijltje roadbook of een GPX-bestand, wat een boeiende en interactieve ervaring garandeerde.

Ontdekking van Diverse Routes

De route, met een lengte van ongeveer 300 km, leidde de deelnemers niet alleen door de Kempen, maar ook langs de wegen van Limburg tot tegen de Nederlandse grens. Dit gevarieerde parcours bood alles van open wegen en kronkelende uitdagende bochten tot ringwegen en stukjes snelweg, wat een perfecte gelegenheid was om de capaciteiten van hun favoriete GT's op de proef te stellen.

Geheime Lunchlocatie en Exclusieve Wagens

Halverwege de route werd een pauze ingelast bij Porsche Centre Paal waar deelnemers konden genieten van een lunch temidden van een selectie exclusieve wagens.

Een Afsluiting in Stijl

De rally werd afgesloten met een aperitief en een heerlijk walking dinner bij de startlocatie in Kasterlee. Dit was niet zomaar een diner; het was een culinaire reis met meerdere gangen, inclusief voorgerechten, een tussengerecht, hoofdgerechten en een dessert, met opties voor vegetariërs op aanvraag. Het evenement zorgde voor een dynamische sfeer, ideaal voor netwerken, met zowel hoge tafels voor staande conversaties als zitplaatsen voor meer ontspannen interacties.

Sold-Out Succes

Met een volledige bezetting van 75 wagens was dit evenement een waar sold-out succes. De all-inclusive formule die gold tot 22.00 uur stelde de deelnemers in staat om volledig te genieten zonder zich zorgen te maken over bijkomende kosten.

De 2de editie van de Kempentour was een onvergetelijke dag die niet alleen de liefde voor auto's vierde, maar ook nieuwe vriendschappen en connecties tot stand bracht binnen de gemeenschap van autoliefhebbers.

bottom of page